Expirian
Expirian - Ние строим вашите мечти!
За компанията

   „Експириан” ЕООД е строително инвестиционна компания основана през 2002 година и регистрирана във Варненски окръжен съд по фирмено дело 1817/2002 г. Дружеството е регистрирано в Българска камара на строителите с удостоверение № І - 001727/2008 г.
   Специализирано в изграждане чрез собствено финансиране на търговско-административни и жилищни сгради от фазата на проектиране до завършване на обектите и реализацията им на пазара на недвижими имоти чрез продажби или отдаване под наем.

 Строително инвестиционно дружество разполага с квалифицирани специалисти за изпълнение на всички видове строително-монтажни дейности. В изгражданите от нас обекти използваме висококачествени съвременни строителни материали и технологии. Довършителните работи се изпълняват с материали по избор от клиента.

  Използвайки индивидуален подход към всеки клиент, ние сме в състояние да задоволим всички Ваши изисквания, както и да Ви предложим алтернативни решения, гарантиращи сигурността на инвестицията.
   Ние от Експириан ЕООД, сме горди че можем да Ви предложим бързо и ценово балансирано строителство което осигурява както на Вас, така и на Нас една добра и конкурентна позиция.Моля, изпратете Вашето запитване на e-mail info@expirian.net.
За повече информация: +359 (52) 602 505

logo

Copyright Експириан ЕООД © 2019